مقاله ها
1404/01/21
نویسنده : مهندس مسعود عزیزی - دکتر سید محمد مهدی هادوی

امـروزه بـه دلایـل مخـتلف افزایش توان رقابتی امری ضروری است. یکی از موضوعاتی که موجب افزایش توان رقابتــی مــی گــردد ارتقــاء ســطح کیفــیت محصــول مــی باشــد. تلاشــهای بســیاری صــورت گــرفته اســت تــا راه کارهـای بهبود کیفیت محصولات تدوین و اجرا گردد. شاید بتوان گفت یکی از مطمئن ترین راه ها در این راستا، استانداردسازی می باشد. با تعیین ویژگی ها و الزامات محصول و نهایتاً تطابق محصول با این ویژگی ها و الزامات می تـوان سطح کیفی محصول را تعیین و با تنظیم روندهای مناسب، چرخه بهبود را برای آن به حرکت درآورد. اما تجربه نشان داده است که چنانچه این فرایند بخوبی نظام مند نشده باشد کمک چندانی به بهبود کیفیت نمی کند.

مـروزه بـه دلایل گوناگونی از جمله ارتقاء سطح آگاهی مصرف کنندگان، افزایش سطح تکنولوژی، تغییرات سریع بازار، تنگ تر شدن عرصه رقابت و جهانی شدن آن لزوم توجه به توان رقابتی و افزایش آن امری اجتناب ناپذیر است. یکی از موضوعات مهم در توان رقابتی، کیفیت و توجه به پارامترهای مرتبط با آن است.

کیفیت یک مقوله چند بعدی است که پارامترها و مولفه های زیادی بر آن موثر است. یکی از رویکردها به کیفیت، نگـرش ساخت گراست که این گونه تعریف می گردد: ”کیفیت عبارت است از انطباق مقادیر تعیین شده با مشخصات فـرآورده یا خدمت“. همچنین یکی از مولفه های موثر بر کیفیت یک محصول، ایمنی می باشد. ایمنی در محصولات نظامی یکی از پارامترهای مهم و اساسی به شمار می رود.

محصـول ایمـن بـه محصـولی اطـلاق می شود که تحت شرایط طبیعی قابل پیش بینی برای استفاده، خطری را تحمـیل نکـرده یـا حداقل خطرات سازگار برای استفاده محصول را دارا باشد. با توجه به نگرش فوق این مقاله در دو بخش کلی شامل:

الف) فرآیند تدوین استاندارد محصولات نظامی

ب)فرآیند ارزیابی این محصولات

و موارد مرتبط با آنها در مرکز استاندارد تشریح می گردد.

فروش کاشی مسجدی در تهران

©کلیه حقوق این سایت متعلق به کاشی سنتی رنجبران به شماره برند 333592 می باشد
طراحی و توسعه شرکت مهندسی بهبود سامانه فرا ارتباط